Activiteiten in de Ardennen

Wandelen

Rond uw vakantiehuis in de Ardennen kunt u heerlijk wandelen door het gevarieerde landschap. Vele wandelpaden lopen door dit gebied voor de beginnende als de gevorderde wandelaar. U kunt hier wandelen van een half uur tot meerdere uren. Bent u een avontuurlijke wandelaar, ook dan zijn er mogelijkheden.

Ardennen Fietsen

Fietsen door de mooie natuur en door kleine plaatsjes maar wel klimmen en dalen. De Ardennen is hier zeer geschikt voor. Klassiekers zijn de routes van Luik-Bastenaken-Luik, klimmen van la Rosiere, la Redoute en de Stockeu.

Eten en drinken

Culinair zijn onze zuiderburen zeker wel. Bijvoorbeeld met de echte Belgische bonbons! In de verschillende plaatsjes zult u chocolaterieën aantreffen met de speciale bonbons uit België. Heerlijk om mee te nemen en van te genieten in uw vakantiehuis in de Ardennen. Dan heeft u de bieren uit België. In de verschillende abdijen brouwen ze hun eigen bier en bieden ze rondleidingen aan door de brouwerij. Of de kazen uit België. De bekendste kazen zijn de Orval, de Maredsous en de Rochefort. En als laatste natuurlijk Spa met zijn bronwater.

Bezienswaardigheden Ardennen

Dagje uit vanuit uw vakantiewoning in de Ardennen? Naast bovengenoemde zijn er nog veel dingen te doen hier. Wat dacht u van de watervallen van Coo, de grotten van Han? Maar er zijn ook verschillende musea, wild- en pretparken, abdijen, kastelen en ruïnes enz. Er zijn zeer veel mogelijkheden om een dagje uit te gaan.

Avontuur in de Ardennen

Wilt u nog wat avontuurlijks? Dan kunt u op verschillende plaatsen kanoën over de snel stromende riviertjes

Dit is niet het enige wat u kunt ondernemen vanuit uw vakantiehuisje in de Ardennen. U kunt ook nog kanoën, varen, klimmen of zwemmen. Kijk op activiteiten voor meer informatie.

U hoeft u zich hier niet te vervelen!