Grote vakantiehuizen Ardennen

Een gezellige groepsvakantie in de Ardennen met je familie en vrienden!

Het is niet altijd gemakkelijk om elkaar regelmatig tegen te komen. Soms is het daarom een goed idee om er samen tussenuit te gaan, samen een weekend erop uit om eens goed bij te praten. Zoek je een vakantiehuis voor je familieweekend in de Ardennen? Of wil je met je vriendengroep gaan mountainbiken?

Grote vakantiehuizen in de Ardennen

In de prachtige omgeving van de Ardennen vind je luxe vakantievilla’s, eenvoudige groepshuizen, kastelen en fijn chalets. Via Vakantiehuis-Ardennen vind je volop grote vakantiehuizen om een gezellige tijd te hebben. In de Ardennen is voor je groep van alles te beleven! In de bossen, de ruige natuur en op het water zijn er tal van mogelijkheden. Zo kun je geweldig wandelen, fietsen en mountainbiken. Maar ook zijn er veel outdoormogelijkheden zoals klimmen, abseilen, survivaltochten of paintballen. Bij de verschillende outdoorbedrijven helpen ze je graag bij het kiezen van een activiteit. Op de vele snelstromende riviertjes kun je kanoën of kajakken.

Genoeg leuke activiteiten te ondernemen met familie, vrienden, collega’s of leden van een vereniging. Met de kinderen kun je gezellig een dagje naar één van de attractie- of dierenparken. De Ardennen heeft ook vele kastelen en abdijen die zeker een bezoek waard zijn. In de pittoreske dorpjes kun je winkelen of gezellig een terrasje pakken en heerlijk eten.’s Winters is het in de Ardennen een waar paradijs voor de langlaufers en de winterwandelaars. In één van onze groepsaccommodaties in de Ardennen wordt het zeker genieten met z’n allen.

Ardennen: lekker dichtbij!

De Ardennen zijn heerlijk dichtbij, even in de auto en je bent er volledig uit. In een andere omgeving lekker ontspannen en met elkaar genieten.
Ga lekker wandelen in de Hoge Venen of stap op de mountainbike en ontdek de mooie routes om te fietsen. Eindeloos mooi en vlakbij, dat zijn de Ardennen!

Grote Vakantiehuizen Ardennen – 20 Personen

Wilt u met een echt grote groep een vakantiehuis huren? Een grote familie of sportvereniging? Vakantiehuis Ardennen heeft meerdere groepshuizen voor 20 personen. Kijkt u eens bij dit kasteel in Chiny of bij dit mooie huis bij Waimes voor 24 personen.

Familieweekend in een groot vakantiehuis Ardennen

Wilt u weer eens gezellig met de hele familie allemaal bij elkaar zijn?
Vaak lukt het niet om iedereen bij elkaar te krijgen op een bepaalde dag. In steeds meer families wordt het een goede gewoonte om af en bij elkaar komen voor een familieweekend.

Een familieweekend geeft je de tijd om elkaar eens even echt te spreken, aandacht voor elkaar te hebben en gewoon samen te zijn. Wanneer u ook een familieweekend wilt houden bent u mogelijk van plan dit te organiseren in een groepsaccommodatie of een groot vakantiehuis.
Het aanbod grote vakantiehuizen voor familieweekenden is in de Ardennen groot. Uiteindelijk wordt het aantal voor u geschikte vakantiehuizen bepaald en ook ingeperkt door uw wensen. Waaraan moet uw vakantiehuis voldoen? Is iedereen goed ter been of is het handig om een vakantiehuis geschikt voor mindervaliden te huren? Gaan er ook honden of andere huisdieren mee? Hoeveel slaapkamers wilt u? Vooral oudere personen stellen een eigen slaapkamer met eigen badkamer over het algemeen zeer op prijs.

Tip – Boek op Tijd!
Belangrijk is ook nog dit: Grote vakantiehuizen in de Ardennen worden vaak erg vroeg van te voren geboekt. Wij adviseren om vooral op tijd te beginnen met de organisatie van uw familieweekend en om het vakantiehuis van uw keuze zo snel mogelijk te boeken.

Groepsaccommodaties met hond

Ben je op zoek naar een leuk groepshuis in de Ardennen met uw huisdier? Dan zijn er in de Ardennen volop mogelijkheden. Fijne groepshuizen waar je hond ook welkom is, boek je gemakkelijk, veilig en snel via Vakantiehuis-Ardennen!

Grote Vakantiehuizen Ardennen – Vriendenweekend

Een geschiktere omgeving dan de Ardennen om een actief weekend met je vrienden te beleven is er vermoedelijk niet. In de Ardennen is er voor alle wensen iets te vinden: mountainbiken, golven, vissen, een gezellig wandelingetje of wat dacht je van een bierbrouwerij bezoeken? Het is gezellig met je vrienden in de Ardennen.

Vakantiehuis Ardennen biedt vele grote vakantiehuizen aan waar je met je vriendenclub kunt genieten van de mooie omgeving.

We willen je graag een tip geven over het organiseren van een vriendenweekend in een groepshuis in de Ardennen: Begin ver van te voren met de organisatie en vooral: zoek je vakantiehuis ver van te voren. Grote Vakantiehuizen, en dan vooral de vakantiewoningen met veel extra’s als een bar, sauna, zwembad of jacuzzi, worden vaak al heel ver van te voren geboekt.

Zoek je voor je vriendengroep een vakantiewoning met een zwembad? Of graag op een vakantiepark met veel faciliteiten in de Ardennen? Je vindt het allemaal op Vakantiehuis-Ardennen.nl

Wilt u voor teambuilding met de collega’s een weekend of paar dagen weg? Dan zijn de Ardennen wel een hele goede bestemming! U kunt in de Ardennen werkelijk van alles ondernemen om het teamgevoel te versterken en elkaar te leren kennen.
U zult op onze website zeer veel vakantiehuizen vinden, er is op onze website zeker een groot vakantiehuis geschikt voor de collega’s te vinden.
Allemaal een eigen slaapkamer met badkamer zou een eis kunnen zijn, wellicht wilt u ook absoluut Wifi.
Kijkt u wanneer u wilt vergaderen vooral eens bij onze speciale Businesshuizen, deze zijn zeer geschikt voor een zakelijk verblijf, mogelijk vindt u dan meteen de accommodatie die u zoekt.

Grote Vakantiehuizen Ardennen – Trouwen

Trouwen in de Ardennen, het kan echt!
Prachtige locaties vlakbij Nederland. De mooie omgeving, er helemaal uit, privacy voor je eigen gezelschap, het heerlijke eten…. Het vieren van jullie bruiloft in een vakantiehuis of kasteel in de Ardennen zal zorgen voor een heel speciale en unieke bruiloft.

Chique bedrijfsfeest in de Ardennen?

Huur dan een kasteel in de Ardennen en voel je de kasteelheer! In de Ardennen zijn vele kastelen en een paar daarvan kunt u via Vakantiehuis Ardennen huren. Waant u zich een aantal dagen de kasteelheer met zijn eigen machtige kasteel. Prachtige kamers en suites, mooie tuinen, zwaarden, wapenschilden en kanonnen. Een bijzondere ervaring in een geweldige sfeer.

Of juist zakelijk bijeen?

Uiteraard kan dat een groot verschil zijn! Wanneer u wilt vergaderen of zakelijk bijeen bent stelt u andere eisen aan uw vakantiehuis dan wanneer u een bedrijfsuitje heeft.

Grote vakantiehuizen met zwembad

Wilt u voor uw groep een groot vakantiehuis of vakantievilla met zwembad? Je vindt op Vakantiehuis Ardennen grote vakantiehuizen met binnen zwembad of met een zwembad buiten: aan u de keus! In sommige gevallen is er behalve het zwembad zelfs ook nog een sauna en/of jacuzi aanwezig.

Grote vakantiehuizen Ardennen met sauna of jacuzzi

Vakantiehuis Ardennen heeft ook een groot aantal groepshuizen met sauna en jacuzzi. Na een dag actief zijn in de Ardennen is het heerlijk om de sauna eens flink warm te maken en eens lekker te zweten. Een jacuzzi in je Ardense vakantiehuis: heerlijk!

OneStepTravel BV

Vakantiehuis Ardennen
Nijverheidsweg 6a
1671 GC Medemblik
Nederland
info@onesteptravel.nl

Populaire vakantielanden

Nederland
Duitsland
Frankrijk
Oostenrijk
Italië