Vakantiehuizen met Wellness

Tijdens je vakantie in de Ardennen wil je natuurlijk lekker ontspannen. Dat lukt uitstekend in een vakantiehuis met sauna!  Heerlijk samen ontspannen en genieten van je vrije tijd. Vakantiehuizen met sauna staan het hele jaar ter beschikking!

Een huis met een zwembad is voor ons als Nederlanders bijna ondenkbaar. Als je denkt aan een huis met een zwembad dan denk je al gauw aan Spanje, Portugal of Turkije. Ook in de Ardennen is dit mogelijk…u heeft de keuze uit een groot aantal vakantiehuisjes met een privé zwembad! De Ardennen zijn heerlijk dichtbij met een geweldig mooie natuur en omgeving. Daar bovenop ook nog uw eigen zwembad, dan is uw vakantie compleet!

Vakantiewoning met sauna 

Een dagje naar de sauna kan heel lekker zijn. Soms kom je er dan bij uit dat het erg druk was en het eigelijk toch wel een beetje tegenviel. Bovendien: na het saunabezoek moet je nog naar huis, dan zou je willen dat je al thuis was!

Kiezen voor een privé sauna

Wanneer je voor een vakantiewoning met sauna gekozen hebt, combineer je alle voordelen met elkaar! Je gaat de sauna in wanneer jij dat wilt, in alle rust en met volledige privacy. Daarna kun je lekker uitrusten in je eigen vakantiehuisje in de Ardennen!

Een heerlijke jacuzzi

Een zwembad of sauna s natuurlijk super relaxed in de zomer, maar dat is niet het enige wat u kunt kiezen. Wat is nog zo’n fantastische luxe die je kunt hebben in de Ardennen? Je raad het al, een jacuzzi natuurlijk! Er zijn veel vakantiewoningen in der Ardennen met jacuzzi binnen of buiten. De keuze is aan jou!